skip to main | skip to sidebar

Pages

  • Ana Sayfa

EGEMEN GÜNEŞ

HAYDARİ

07:11 | Publish by Unknown

HAYDARİ 

Malzemeler:


Süzme yoğurt
Tereyağı
Kuru nane
Sarımsak

Yapılışı:

Tereyağı ayrı bir yerde ocakta iyice eritilir ve içine kuru nane eklenir.Nane çok az yakılır.Bu sırada süzme yoğurt bir kere iyice çırpılır ve tuzu eklenir.Tereyağı ve nane ılındıktan sonra yoğurdun içine dökülür ve iyice çırpılır.Dolapta bir saate yakın dinlendirilir.




NOT:


Servis tabağına alındıktan sonra üstünün parlak olması için çok az Sızma Zeytinyağı ilave edebilirsiniz...

0 yorum
0 Responses

Yorum Gönder

« Sonraki Kayıt Önceki Kayıt »
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Fark Edilmeyen Güç!

HERKES YEMEK YAPA BİLİR...
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Dost Sitemiz

  • KafamcaBlog
Copyright (c) 2013 EGEMEN GÜNEŞ. Design by Template Lite
Download Blogger Templates And Directory Submission.